HTC One M8; CM13 Android 6 Rom #androidcim #android #root #rom

HTC One M8 cihazınıza Cyanogenmod’un son sürümü ve aynı zamanda Android 6 sürümüne sahip olan CM13 sürümü duyuruldu, cihazınızın şuanki romundan sıkıldıysanız ya da hızlı olduğunu düşünmüyorsanız ya da cihazınızın Google Edition (Nexus cihazları için çıkan saf android) sürümünü kullanmak istiyorsanız bu rom tam size göre, hatta daha çok artısı var, istediğin kısımları isteğinize göre düzenleyebilirsiniz ayrıca root yetkisine de sahip olacaksınız. Cihazınıza aşağıdaki yabancı kaynak linkini kullanarak sağ tarafta recovery var, oradan en son çıkan recovery dosyasını indirip cmd ekranında kurulumu yapabilirsiniz.


Not: Cihazınızda oluşabilecek sorunlardan androidcim.com olarak sorumlu değiliz, buradaki makale üst ve orta düzey android geliştiricileri için hazırlanmıştır, yazının devamını buna binaen okuyup kurulumu uygulayıp / uygulamamak size kalmış.


Dikkat:


  • HTC One M8 akıllı telefon,

  • Yedeklerinizi alın!  100 % silinir, (Eğer sizin için önemli bilgiler içeriyorsa kesinlikle yedeğinizi almanızı öneriyoruz, yok ben almıyorum silinmez demeyin biz size garantili bir şekilde silineceğini söylüyoruz, karar sizin :))

  • Cihazınız yanlış bir işlemde mefta olabilir :) (Yanlış bir işlem yapmaktan korkuyorsanız lütfen bu makaleye devam etmeyin, makaleye devam etmeniz ve daha sonrasında cihazınızda olan sorunlardan dolayı şimdiden tüm sorumluluğu kabul etmiş bulunuyorsunuz.)

Gereksinimler:


  • CyanogenMOD CM13 dosyasını BURADAN indiriniz,

  • Gapps dosyasını BURADAN indiriniz,

  • Yabancı kaynaktan güncellemeleri kontrol etmek için tıklayın…

Telefon_3665908


Adımlar:


  1. İndirmiş olduğunuz ROM ve GAPPS dosyalarını hafızaya kopyalayın,

  2. Cihazı Recovery modunda açın

  3. İlk olarak “wipe data factory ve wipe cache factory” işlemini yapıp eski romdan kalan dosyaları silin,

  4. Daha sonra “Format System” diyip sistem dosyalarını silin,

  5. “İnstall from sdcard” seçeneği ile önce ROM dosyasını seçip yükleyin, daha sonra aynı işlemi GAPPS dosyası için yapın.

  6. “Reboot System” diyip yeniden başlatın. Artık güle güle kullanacağınız Cyanogenmod CM13 sürümünün açılmasını bekleyin.

HTC One M8; CM13 Android 6 Rom artık cyanogenmod sürümünü yabancı kaynaktan son çıkan nightly sürümünü indirip daha yeni özellikler ile kullanabilirsiniz, Android’in her geçen gün çıkan sürümlerini sizlere duyurmaktan kıvanç duyuyoruz, destekleriniz için teşekkür ederiz. :)


 




HTC One M8; CM13 Android 6 Rom

Yorumlar