Play Station 2 Oyunlarını artık Android Cihazınızda Oynayabileceksiniz. #androidcim #android #root #rom




Play Station 2 oyunlarını android cihazınızda artık oynayabileceksiniz, peki nasıl? Play isimli emulatör sayesinde şuan birkaç oyuna destek veriliyor ama geliştiriciler boş durmadan çalışmalara devam ediyorlar.  Önceleri farklı  olan emülatörler sayesinde Android cihazımızda çalıştırılan PSP, PlayStation 1

, GameBoy, Atari, Nintendo DSi  gibi konsol oyunlarını oynayabiliyorduk ama artık Play Station 2’nin oyunlarını da oynayabileceksiniz.

Uygulama ve uyumlu oyunlar hala geliştirilmeye devam ediliyor…


Play isimli android emulator uygulaması şuan Play Station 2 ‘nin birçok oyununu tam anlamıyla stabil olarak çalıştırabiliyor. Henüz birkaç ücretsiz oyuna destek vermiş olsa da çalışmalar devam ediyor. Bedava olan emülatör şimdilik Final Fantasy X,

Capcom Vs SNK 2, Dragon Quest VIII, Dynasty Warriors 2, Gradius V, Kingdom Hearts, ve Space Harrier oyunlarını oynama imkanı sunuyor.

playstation2logoTop


Peki uygulamayı nereden temin edeceksiniz, gelen yorum/yorumlara binaen yeni bir makale hazırlanacaktır. İsterseniz googleden play isimli uygulamayı bulabilir yabancı kaynaklarla yapabilirsiniz. :)




Play Station 2 Oyunlarını artık Android Cihazınızda Oynayabileceksiniz.

Yorumlar