Daha iyi RAM, Daha iyi ŞARJ; Android M




Android M, android’in son sürümü olan daha dün tanıtılan ve şarj ile ram üzerinde köklü çözümler sunulan sürüm. Android ne kadar çabalasa da İOS’a yetişemediği ortada ancak her geçen günde android kendini yenilemekte ve yeni sürümlerde artık daha yeni ve köklü çözümler sunmakta. Android M’den bahsedeyim biraz size;


Android M; İlk olarak göze çarpan PAY(NFC ile ödeme yapma) alt yapısını güçlendirmiş ve artık telefonun NFC kullanarak para vermeden kredi kartı taşımadan bu işlemleri yapabileceksiniz. En önemli yanı İOS daha önce geçti ancak Android M ile parmak izi sistemi geldi.


29621945


Android M’de uygulama izinleri aynen İOS da olduğu gibi zırt pırt izin verilsin mi red mi edilsin isteyecek ama isteyen bu özelliği kapatabiliyor, ancak bu izin verme hususu önemli çünkü telefonunuza virüs yada casus yazılımlar yüklenebilir ve sizin izin yetkiniz olmadan sizi dinlerler resmini çekerler vs. Ancak beni kimse tanımaz sanki milyarlar param mı var diyeceksiniz, haklısınız ancak Android bu özelliği sunmuş bahsetmeyelim mi :)


29621946


Android M’de aynen android L gibi ancak bu sadece geliştirici ön izleme sürümü, şuan sadece Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9 ve Nexus Player için sunuldu. Dilerseniz sizde yedekleri aldıktan sonra buradaki linkten telefonunuza uygun olan sürümü yükleyip deneyebilir gözden kaçırdığımız şeyleri buraya yazarak gözümüze sokabilirsiniz. :)




Daha iyi RAM, Daha iyi ŞARJ; Android M

Yorumlar