Whatsapp + (Plus); fonksiyonlu ve çevirimdışı modu ile harika! [APK]




Whatsapp’ı şuan tüm akıllı telefonlar kullanıyor, artık normal mesajlaşma uygulamasını hemen hemen kullanmıyoruz, biz bugün araştırma yaptık Whatsapp Plus (+) diye bir uygulama bulduk. Bu uygulama sayesinde birçok özellik kullanabiliyoruz, geliştiriciler tarafından baya baya fonksiyon en göze iyi gelen fonksiyonu “Çevirim dışı görünme”

gibi bir fonksiyon eklenmiş durumda.

Normal marketten edindiğiniz whatsapp uygulamasında örnek olarak kaliteli bir resim gönderip alamazsınız, çünkü whatsapp datadan tasarruf için tüm resimleri, videoları, sesleri kendi belirlediği standartlara küçültüp gönderiyor. Oysa Whatsapp plus buna mukabil olarak aynı kalitede gönderim yapabiliyor, karşıdaki adamın whatsapp plus kullanmasına da gerek yok. Bir çok yazı türü ve temaları da aynı zamanda PLUS ile edinebiliyorsunuz.


Önemli Özellikler;


  1. Offline(Çevirim DIŞI) olarak kullanabiliyorsunuz; “Görmesini istemediğiniz kişiler için birebir.”

  2. Data gönderimi; “50MB ‘a kadar istediğiniz dosyayı gönderebilirsiniz.”

  3. Görsel Tema, Yazı Fontu, Renkler; “Kişiye özel arka plandan ziyade arka plan üst yazı fontu üst yazı rengi, yazı içi renk vs her yeri değişebilirsiniz.”

  4. Tüm whatsapp apk ile birlikte

  5. Hızlı ve whatsapp’dan daha bitçok artısı var artık gerisi sizin araştırmanıza ve kurcalamanıza bağlı.

Dosyayı bu wap v6.22 
 adresten indirebilirsiniz, Rardan çıkarıp .APK dosyasını normal yol ile kurabilirsiniz.

Not: Önceki whatsapp ı kaldırın, sadece kaldırın verileri silmeyin ve üstüne bu uygulamayı kurun. Sorun olması durumunda yorum atmanız halinde geri dönüş yapılacaktır.


Not2 Önemli; Kurulum yaptıktan sonra giriş yaptığınız zaman sizden yeni güncelleme uyarısına mukabil güncelle diyecek remind me later seçip devam edin, yeni sürümü kurmayın! Yoksa offline modu gidiyor.


Video:


http://www.youtube.com/watch?v=2w-22hzm6yU#t=58




Whatsapp + (Plus); fonksiyonlu ve çevirimdışı modu ile harika! [APK]

Yorumlar